keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Vuoropuhelu


Avatessamme ihmisarvoministeriö sivut avaisimme keskustelun seuraavista aiheista;

Ihmisarvoinen kohtaaminen

Mitä on ihmisarvoinen kohtaaminen? Tavoitteenamme on ymmärtää kohtaamisen merkitys arkipäivässä.

Matkalippu muutokseen

Meillä on tarkoitus muuttaa maailmaa. Millainen muutoksen pitäisi olla, jotta kunnioittaisimme jokaisen ihmisarvoa.?

Kapsäkin kantoapu

Jos matkalamme tarvitsemme tukea, millaista sen pitäisi olla jotta kaipaamamme voimamme vahvistuisi?

Olemme kaikki ryhmämatkalla

Ihmisarvoministeriön virtuaalibussissa on toivottavaa keskustella muiden matkustajien kanssa. Miten rohkaisemme kaikkia osallistumaan?

Yhteisellä matkalla - matkan päämäärä tuntematon


Ps. Ihmisarvoministeriössä kaikki ovat ministereitä

3 kommenttia:

 1. Hei, tärkeän ministeriön olette perustaneet! Minä ilmoittaudun vammaisten lasten ihmisarvoasioista vastaavaksi ministeriksi! Toivottavasti saman aiheen ministereitä ilmoittautuu paljon muitakin. Olen kyllä valmis ottamaan kantaa kaikkien muidenkin ministerien aiheisiin :)

  Mitä on ihmisarvoinen kohtaaminen?

  Erittäin hyvä kysymys. Minä ajattelen, että sellaisessa kohtaamisessa tunnistetaan sekä molempien osallistujien yhteinen ihmisyys että kummankin oma, yksilöllinen erityisyys ja kunnioitetaan niitä. Eikä katsota kumpaakaan osapuolta vain yhden ominaisuuden kautta (tyyliin minä ammattilainen = ongelmaton, sinä asiakas = ongelmallinen).

  Miten rohkaisemme kaikkia osallistumaan?

  Osaisinpa vastata tähän! Itse olen blogissani varsin heikosti saanut lukijoita osallistumaan keskusteluun, joten olen huono vastaamaan tähän. Mutta ainakin aion pitää Twitterissä ja muillakin kanavilla meteliä tästä hienosta ideastanne!

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna tervetuloa ministeriksi ihmisarvoministeriöön. Meistä ministeriössä pitää olla avointa puhetta. Kaikille mielipiteille on ihmisarvoministeriössä tilaa. Tärkeintä on arvokas ja arvostava vuorovaikutus ministerien välillä. Ihmisarvo on jakamaton. Voisitko lähettää yhteystiedot meille vielä sähköpostilla ihmisarvoministerio@gmail.com
  Terveisin Kukkahattutädit

  VastaaPoista
 3. Kerrankin ministeriö, joka on tärkeällä asialla. Kannatan: "JAA".

  Kynäministerin vakanssi olisi ehkä ominta aluettani, mutta tyytynen sivuseurailijaksi. Menneisyyteni on minullakin kukkahattutätinä. Nykyisin olen kynämatkaopas. Evankelioin samalla asialla kuin ministeriökin omissa pienissä piireissäni, pienistä näkökulmistani.

  Hyvyyksiä ministeriön sanallisille ynnämuille toimille!!!

  VastaaPoista